KLUSMETAAL

Klusmetaal is opgericht in 2003 en wij zijn actief als Groothandel in non-ferro metalen met een specialisatie in Aluminium en RVS halffabricaten. Uiteraard leveren wij desgevraagd ook alle andere materiaalsoorten!

Naast de levering van standaard producten is onze kracht gelegen in het feit dat wij deze bewerkte producten (toegevoegde waarde) in alle bewerkingsvormen kunnen aanbieden.
Machinale en oppervlakte bewerkingen, lassen, knippen ,zetten, zagen, boren ... wij hebben alle disciplines in huis!

Projecten groot of klein krijgen bij ons de uiterste aandacht zodat onze afnemers kunnen vertrouwen op een degelijke, door hen gewenste, prestatie. Korte levertijden, voor zowel standaard als bewerkte producten, zijn voor ons eerder een usance dan uitzondering!

KLUSMARINE

Sinds 2003 zijn wij tevens actief in de watersportsector met RVS Jachtbeslag en jacht toebehoren en daarnaast zijn wij verdeler van Marinetech artikelen.

Onze afnemers zijn Watersportwinkels, Jachtbouwers en Jacht interieurbouwers maar ook de architectenwereld vind in dit programma een ruime keuze aan producten bijvoorbeeld voor de bouw. Ons zeer uitgebreide leveringsprogramma vind u tevens terug in ons assortiment.

CONTACT

ADRES

Brasem 38 4941SE, Raamsdonksveer

TELEFOON

0162-571715